ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Scania-Bilar Sverige AB Malmö - Bra på lastbilar
Lastbilar - Bäst information om LastbilarLastbilar - Scania-Bilar Sverige AB Malmö

Lastbilar hos Scania-Bilar Sverige AB Malmö

Scania-Bilar Sverige AB Malmö är en av totalt 17 företag som arbetar med lastbilar och kan hjälpa er när ni behöver frakta eller transportera gods från eller till i Malmö. Då både typer av lastbilar och kostnaden för frakter kan variera mellan åkerierna och lastbilsföretagen och därför kan det vara klokt att kolla med andra åkare som också kan erbjuda sig att köra ert i Malmö eller i Skåne län gods med lastbil.


Innan du kontaktar en ett åkeri för att höra om de har någon tillgänglig lastbil bör ta lite fakta om det gods ni ska transportera.

Hur stort är det i m³ samt vad väger frakten? Något annat som du måste ha koll på är när och var ska varorna hämtas samt vart ska transporten gå och när måste lastbilen vara framme. Ytterligare en sak som är viktig är att veta värdet på varan och om den är ömtålig med tanke på transportförsäkringar.

Mycket information om frakter och transport med lastbil kan du få genom att besöka olika lastbilsföretags och åkares hemsidor. Då det förekommer flera lastsåkerier i Malmö liknande Scania-Bilar Sverige AB Malmö kan det vara bra att ägna en stund med att jämföra företagen men du ska börja med att kontakta Scania-Bilar Sverige AB Malmö.
Bäst är att kontakta Scania-Bilar Sverige AB Malmö om ni vill transportera och frakta gods med lastbil från Malmö:


Scania-Bilar Sverige AB Malmö

Kabingatan 2

212 39 Malmö