Lastbilar - Bäst information om Lastbilar

Lastbilar - Wist Last & Buss

Lastbilar hos Wist Last & Buss

Wist Last & Buss är en av totalt 6 företag som arbetar med lastbilar och kan hjälpa er när ni behöver frakta eller transportera gods från eller till i Örnsköldsvik. Då både typer av lastbilar och kostnaden för frakter kan variera mellan åkerierna och lastbilsföretagen och därför kan det vara klokt att kolla med andra åkare som också kan erbjuda sig att köra ert i Örnsköldsvik eller i Västernorrlands län gods med lastbil.


Innan du kontaktar en ett åkeri för att höra om de har någon tillgänglig lastbil bör ta lite fakta om det gods ni ska transportera.

Hur stort är det i m³ samt vad väger frakten? Något annat som du måste ha koll på är när och var ska varorna hämtas samt vart ska transporten gå och när måste lastbilen vara framme. Ytterligare en sak som är viktig är att veta värdet på varan och om den är ömtålig med tanke på transportförsäkringar.

Mycket information om frakter och transport med lastbil kan du få genom att besöka olika lastbilsföretags och åkares hemsidor. Då det förekommer flera lastsåkerier i Örnsköldsvik liknande Wist Last & Buss kan det vara bra att ägna en stund med att jämföra företagen men du ska börja med att kontakta Wist Last & Buss.
Bäst är att kontakta Wist Last & Buss om ni vill transportera och frakta gods med lastbil från Örnsköldsvik:


Wist Last & Buss

Hästmarksvägen 22

891 38 Örnsköldsvik

0660-30 67 70