ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Östra Västmanlands Lastbilcentral - Bra på lastbilar
Lastbilar - Bäst information om Lastbilar

Lastbilar - Östra Västmanlands Lastbilcentral

Lastbilar hos Östra Västmanlands Lastbilcentral

Östra Västmanlands Lastbilcentral är en av totalt 4 företag som arbetar med lastbilar och kan hjälpa er när ni behöver frakta eller transportera gods från eller till i Sala. Då både typer av lastbilar och kostnaden för frakter kan variera mellan åkerierna och lastbilsföretagen och därför kan det vara klokt att kolla med andra åkare som också kan erbjuda sig att köra ert i Sala eller i Västmanlands län gods med lastbil.


Innan du kontaktar en ett åkeri för att höra om de har någon tillgänglig lastbil bör ta lite fakta om det gods ni ska transportera.

Hur stort är det i m³ samt vad väger frakten? Något annat som du måste ha koll på är när och var ska varorna hämtas samt vart ska transporten gå och när måste lastbilen vara framme. Ytterligare en sak som är viktig är att veta värdet på varan och om den är ömtålig med tanke på transportförsäkringar.

Mycket information om frakter och transport med lastbil kan du få genom att besöka olika lastbilsföretags och åkares hemsidor. Då det förekommer flera lastsåkerier i Sala liknande Östra Västmanlands Lastbilcentral kan det vara bra att ägna en stund med att jämföra företagen men du ska börja med att kontakta Östra Västmanlands Lastbilcentral.
Bäst är att kontakta Östra Västmanlands Lastbilcentral om ni vill transportera och frakta gods med lastbil från Sala:


Östra Västmanlands Lastbilcentral

Fabriksgatan 13

733 39 Sala

0292-102 20