ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent TIAB - Bra på lastbilar
Lastbilar - Bäst information om LastbilarLastbilar - TIAB

Lastbilar hos TIAB

TIAB är en av totalt 4 företag som arbetar med lastbilar och kan hjälpa er när ni behöver frakta eller transportera gods från eller till i Vänersborg. Då både typer av lastbilar och kostnaden för frakter kan variera mellan åkerierna och lastbilsföretagen och därför kan det vara klokt att kolla med andra åkare som också kan erbjuda sig att köra ert i Vänersborg eller i Västra Götalands län gods med lastbil.


Innan du kontaktar en ett åkeri för att höra om de har någon tillgänglig lastbil bör ta lite fakta om det gods ni ska transportera.

Hur stort är det i m³ samt vad väger frakten? Något annat som du måste ha koll på är när och var ska varorna hämtas samt vart ska transporten gå och när måste lastbilen vara framme. Ytterligare en sak som är viktig är att veta värdet på varan och om den är ömtålig med tanke på transportförsäkringar.

Mycket information om frakter och transport med lastbil kan du få genom att besöka olika lastbilsföretags och åkares hemsidor. Då det förekommer flera lastsåkerier i Vänersborg liknande TIAB kan det vara bra att ägna en stund med att jämföra företagen men du ska börja med att kontakta TIAB.
Bäst är att kontakta TIAB om ni vill transportera och frakta gods med lastbil från Vänersborg:


TIAB

Stärkebo 150

462 91 Vänersborg